“een kat met negen levens

Dat zeg ik over mijzelf. Zo begon bij mijn adoptie eigenlijk al meteen mijn tweede leven. Juist omdat mijn biologische moeder veel van me hield, wilde ze mij een kans geven. Desondanks had dat ergens zijn weerslag in mijn pubertijd en viel ik in die periode heel diep. Uiteindelijk landde ik wel weer, maar een beetje op de verkeerde plek. En dat is nog een understatement. Wél een leven waarin ik veel over mezelf leerde. Ik kwam erachter dat ik veel meer in mijn mars had dan ikzelf dacht. Daarop volgde een bloeiende carrière in werving en selectie als officemanager en privé met huisje boompje beestje.

Niet gelukkig

Ik bouwde van alles op, maar dat maakte me niet gelukkig. Ik ben altijd eerlijk naar mezelf en anderen. Rigoureus liet ik dan ook alles achter me en begon opnieuw. Zoekende naar wat ik wél wilde. Dat ontdekte ik met persoonlijke ontwikkeling en ging opnieuw studeren. Alles liep lekker. Helaas bleek ik op het verkeerde moment op de verkeerde plek en ging het weer mis. Tijd voor weer een nieuw leven.

Ik koos voor een relatie waarin ik dacht me veilig te kunnen voelen. Om wederom een nieuwe start te maken en me verder te ontplooien. Ik stapte in een instap klaar en financieel zeker nest. Daar leerde ik dat de wereld maakbaar is. En toen kwam de Twin Towers, stortte de wereld in en ook de financiële wereld. Ook voor mijn partner. Een kat in nood maakt rare sprongen en hij vloog uit de bocht. Tijd om mijn koffer weer te pakken.

En pas toen kwam het inzicht: ik moet het zelf doen!

Dat was toen en is nog altijd 100% zo. Wederom ging ik opbouwen, maar nu alleen voor mezelf. Een eigen bedrijf, een eigen huis. Verder werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, verrijking van mijn spirituele en emotionele kennis. Ik vond rust in mezelf en vandaaruit ontstond ruimte voor een nieuwe, volledig gelijkwaardige liefde. Maar ook daarmee stond ik niet stil. Ik bleef op jacht naar nog meer kennis, maar nu ingehaald door het besef: het is goed zo. Dat ik iets met al die vergaarde kennis wil gaan doen. Niet alleen voor mijn eigen rijkdom, maar ook om in te zetten voor jou. Waarmee jij jezelf kunt verrijken.

Waarom jij als ondernemingsgezinde vrouw kiest voor Irmagine?

Ook jij neemt weloverwogen beslissingen en bent constant in ontwikkeling. Soms is er groei en soms is er krimp. En ook in dat laatste ontstaat altijd weer iets nieuws. Iets wat nog mooier is en waar jij dan achter komt. Het is eigenlijk net als bij stilstaand water. Dat wordt troebel en het leven erin gaat moeizaam of zelfs dood. Ofwel, het is beter als water in beweging is. Dat is waar we mee gaan werken. Dat het water in jou weer stroomt, op een ontdekkingsreis naar je innerlijke wijsheid en stuurvrouw te zijn over je eigen leven en werk.

deskundig irmagine persoonlijk coaching

Deskundig, professioneel en betrouwbaar

irmagine compassie empatisch

Empathisch, betrokken en persoonlijk

brede interesse Irmagine

Brede interesse en nét iets meer willen weten. Doorvragen. Wat zit erachter?

out of the box Irmagine coaching

Out of the box denken

authentiek en uniek irmagine coach

Authentiek en uniek

Niks is raar bij mij en ik ben vervolgens inventief wat we kunnen proberen.

Een samenspel tussen lichaam en geest. Ratio, emotie en je fysiek. ‘Samenspel’ want je moet niet alleen maar denken, maar ook doen en voelen. Ben jij er klaar voor? Dan vertrekken we.

Wil jij je leven weer laten stromen?

Ik reik je er graag de tools voor aan. Je kunt met mij telefonisch contact opnemen of via onderstaand contact formulier. Kom maar op!

06 52 04 79 13

Ik heb de algemene voorwaarden en het privacybeleid gelezen