Irmagine
persoonlijke coaching

“Als je de trein van het leven nooit pakt, mis je ook de stationnetjes”

Je bent een energieke en doortastende vrouw

En toch beslis je om een trein niet te pakken. Helaas bereik je dan ook nooit het volgende stationnetje. Dan sta je ergens en wordt het steeds moeilijker om op te stappen. Maak jij die keuze echter wél, dan heeft dat niet alleen effect op jezelf, maar ook op de mensen om jou heen. Daar gaan we mee aan de slag.

Stel jezelf centraal

Het vertrekpunt van waaruit Irmagine werkt is niet dat er iets kapot is of een probleem met jou. Welnee, jij bent al oké. Je hoeft niet iets te worden, je bent het al. En jij bent uniek! Ik help jou alleen jezelf weer centraal te, weer die bruisende vrouw te zijn die authentieke keuzes maakt in het dagelijkse leven en in haar communicatie met anderen. 

Maatwerk met Irmagine ‘sausje’

Bij mij is het geen één manier ‘fits all’. Omdat jij een vrouw bent die heel goed weet wat ze wil, gaan we samen kijken wat het beste bij jou past.

Eventueel in combinatie met access bars, lichaamsgerichte oefeningen en/of counseling. Ik kan putten uit een schat aan mogelijkheden, die ik graag inzet voor jou. Welke dat zijn? Dat bepaal jij zelf.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren helpt je bewuster en beter voelen, beter communiceren in taal en gedrag. Het resultaat? Een betere versie van jezelf worden.

Aandachtstraining

Dingen in je omgeving kun je niet altijd veranderen, wel de manier waarop jij ermee omgaat. Aandachtstraining laat je opmerken wat er is en geeft je de ruimte om bewuste keuzes te maken.

Systemisch werk

Jouw plek vinden in je systeem, zowel in je familie, gezin als in je werk. Systemisch werk geeft je handvatten en inzicht in jouw innerlijke zijn. Succes lukt je op 1 voorwaarde; je moet het zelf willen!

Kunstzinnig dynamisch coachen

Kun je een penseel vasthouden, bewegen en je stem gebruiken? Dan neem ik je graag mee op reis. Naar persoonlijke groei, innerlijke wijsheid en stuurvrouw zijn over je eigen leven en werk.

“Soms moet je een sprong in het diepe wagen. Dat hoeft niet alleen…”

Hoe gaan we te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek. Of beter gezegd: een afstemmingsgesprek. Hierin gaan we elkaar beter leren kennen en samen besluiten of we met elkaar verder te gaan of niet. De enige investering die ik daarvoor van jou vraag is om vooraf na te denken: Waar wil ik aan werken? Welk traject wil ik bewandelen en waar wil ik komen?

Zijn we het samen eens geworden, dan gaan we aan de slag! Inzichten in jouw behoeften, gevoelens en gedrag zijn krachtige tools om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Op weg naar jouw bewuste keuzes. Daar gaan we voor!

Weten wat mijn coaching voor jou kan betekenen?

Dat vertel ik je graag. Je kan met mij telefonisch contact opnemen of via onderstaand contact formulier. Wacht niet langer en maak die keuze.

06 52 04 79 13

Ik heb de algemene voorwaarden en het privacybeleid gelezen