Irmagine
Crea Atelier

“Ontdek je Muze in verf en klei”

Gun jezelf een creatieve workshopdag, waarbij de verbinding tussen je hoofd, je hart en je spiritualiteit centraal staat. Een combinatie van dans, visualisaties, verf, klei, mindsetwerk, vuurcirkels, lekker eten en nog veel meer. En dat alles op een van die betoverende plekken die ons land te bieden heeft.

Herken jij je hierin?

Heel eerlijk, wanneer is het voor het laatst geweest dat JIJ iets echt helemaal alleen voor jezelf hebt gedaan?
Herken jij je in die vrouw die denkt ‘als je omgeving, kinderen, partner, vriendinnen ouders het goed hebben, is het met mij ook wel goed’?
Je merkt steeds meer dat je er niet meer zo van geniet dan voorheen, van dat regelen, zorgen voor die ander…
Stilletjes aan heeft het je beetje bij beetje weg gebracht bij jezelf, bij wie jij bent, bij waar jij van geniet.

Ik maak mijzelf topprioriteit

Heb jij gemerkt dat je creativiteit vermindert, je libido weg is, je meer in je hoofd leeft dan in je lichaam en je niet jezelf bent over een langere periode lichamelijk en of geestelijk? Dan ben je ergens in je leven ontregeld geraakt, stukje bij beetje bij jezelf vandaan gewandeld.

Ik was die vrouw en de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik die vrouw heel makkelijk weer kan zijn. Als ik stop mezelf centraal te zetten: mijzelf, mijn vrouw-zijn, mijn gezondheid, in mijn professionele en persoonlijke leven, waarin ik MIJZELF topprioriteit maak.

Ik maak mijzelf topprioriteit

Heb jij gemerkt dat je creativiteit vermindert, je libido weg is, je meer in je hoofd leeft dan in je lichaam en je niet jezelf bent over een langere periode lichamelijk en of geestelijk? Dan ben je ergens in je leven ontregeld geraakt, stukje bij beetje bij jezelf vandaan gewandeld.

Ik was die vrouw en de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik die vrouw heel makkelijk weer kan zijn. Als ik stop mezelf centraal te zetten: mijzelf, mijn vrouw-zijn, mijn gezondheid, in mijn professionele en persoonlijke leven, waarin ik MIJZELF topprioriteit maak.

Alles mag!

Wat als jij eens wél voor jezelf kiest? Jezelf centraal gaat stellen en zo ontdekt waar jouw hart ligt? Stel jezelf maar eens de vraag: ‘Waar word ik blij van?’ Als alles mogelijk is, wat zou ik dan het liefste doen? Zet die eerste stap naar jouw ontdekkingstocht terug naar jezelf. Geef jezelf een heerlijke dag ‘Ontdek je Muze in verf klei’ cadeau.
Een dag ‘me time’ vol alleen maar lekker bezig zijn met jezelf. Ondertussen genietend van fijn gezelschap, heerlijke hapjes en lekker creatief bezig zijn in een rustieke en inspirerende omgeving. Alles mag!

Locaties: Noord-Brabant – Overijssel – Utrecht

Verbinding tussen hoofd, hart en spiritualiteit

Je doet inzichten op waarmee je weer terugkomt in je eigen habitat en herontdekt wat de pareltjes ook alweer waren. Die je net dat zetje geven om dingen structureel te veranderen. Dat je in je dagelijks leven meer jezelf durft en kunt blijven. Niet alleen maar die ideale moeder, vrouw, dochter, vriendin bent, maar vooral ook lekker ongelimiteerd je eigen ‘ik’. Dat je die lekker vrijuit kunt zijn en weer volop de ruimte geeft. Dat allemaal en nog veel meer ga jij ontdekken in deze creatieve workshop. Waar je belemmeringen worden ontsluierd en de verbinding tussen je hoofd, je hart en je spiritualiteit (opnieuw) wordt gemaakt.

Wat zeggen anderen..

“Ontdek je Muze in verf en klei”, een heerlijke verwendag met passie en liefdevolle kleuren. Irma weet hoe ze dit met veel vreugde neer kan zetten. Met haar gedrevenheid en passie was deze dag een prachtig moment voor mijzelf en mijn vriendinnen om even terug te komen bij onze essentie, de kracht en wijsheid van de vrouw, waar ruimte was voor warmte, natuur, rust, humor en creativiteit. Een echte aanrader. Irma, uit mijn hart, enorm bedankt voor deze heerlijke dag.”

Hannie Ruinen, Neuro-Insight

“Op een bijzondere locatie in de bossen tref ik een aantal vrouwen aan. De sfeer is fijn en open. In deze groep kan ik mezelf zijn. Ik mag me op mezelf richten en toch maak ik af en toe contact met een aantal van deze bijzondere vrouwen die gekozen hebben om iets voor henzelf te doen. Ieder met eigen beweegredenen is hier samen. Ik laat me inspireren door deze bijzondere ontmoeting met mezelf en anderen ingegeven door de oefeningen die ik krijg. Ik houd het klein omdat dat net is wat ik nodig heb na een nacht minder slapen. Het is fijn om de groei die ik in mezelf ooit in gang heb gezet veelal alleen weer n stukje gerichte ruimte te geven. In de stilte van deze plek vind ik mezelf weer even bewust terug. Mijn grote dank voor deze goed georganiseerde en inspiratievolle dag begeleidt door Irma een bijzonder aardse en krachtige vrouw.”

Myrthe

Irma verbakel

persoonlijke achtergrond

Vanaf mijn start op deze aardbol heb ik altijd afgestemd op de ander. Door adoptie groeide ik niet op bij mijn eigen ouders. Net als iedereen had ik wel behoefte aan veiligheid. Onbewust stapte ik dan ook al van kleins af aan in de rol ‘als iedereen om mij heen het fijn heeft, ben ik veilig’. En werd een soort kameleon. Niet voor niets belandde ik in mijn professionele leven in de zorg. En zat 12 jaar lang ook in een nogal destructieve relatie, waar ik met letterlijks niks uitstapte.

In die jaren echter was ik mezelf al wel aan het ontwikkelen, onder meer mijn spiritualiteit. Meer en meer ging ik naar binnen kijken. Om te accepteren waar ik stond. Niet terugkijken naar het verleden, maar leven in het nu. De mensen om mij heen kon ik niet veranderen, maar mijzelf wel. Wat ik gedaan heb is niet alleen met lichaam, geest en hart, maar ook met zenuwstelsel – de inwendige barometer – ontdekken. Die relatie tot elkaar ben ik gaan omarmen. Dat ze niet los van elkaar staan, maar juist samenwerken en van invloed zijn op elkaar en in verbinding staan met elkaar, op elkaar reageren. Een dynamiek die je niet over het hoofd moet zien en juist herkennen en erkennen. Stukje bij beetje heb ik ontdekt wie IK ben, wat IK wil, waar IK blij van word, wat MIJ gelukkig maakt. Zonder concessies zet ik dat ook ongelimiteerd in in de wereld. De eyeopener is dat ik juist door voor mijzelf te kiezen anderen kan ondersteunen, een zetje geven en kan inspireren.

PROFESSIONELE ACHTERGROND

Een leven lang leren, dat geldt voor mij. Naast tal van opleidingen als autismecoach, deed ik onder meer de opleiding Kunstzinnig dynamisch coachen aan De Kleine Tiki, met extra specialisatie dans, drama en beweging, de opleiding Psychosociaal Counselor bij IHC (Internationaal Holistisch Centrum), NLP Academie Practitioner en Master, Systemisch coachen en werken met honden en Verdiepende energetische reis bij Ela Vissers.

Wat gaan we doen?

We gaan verbinding maken met onszelf door te zakken in ons lijf, door stil te gaan staan, te vertragen, door ons lichaam te gaan voelen en aan te raken. Contact te maken met ons hart, ons hart te laten spreken en ons hart te voelen. Stilstaan en acceptatie hoe het nu is, om verder te reizen, af te dalen en zakken in ons lijf en thuis te komen in ons bekken.
Ontmoeten, kennismaken, vernieuwde kennismaking weer even contact maken wat wil er gevoeld worden? Wat wil er geleefd worden?
Als ons hoofd uitgeraasd is en onze gedachten tot stilstand zijn gekomen, wat is daar dan…?
Via kunstzinnige opdrachten gaan we daar beeld aan geven. Zichtbaar maken door het uit de klei te halen.
We gaan met elkaar delen, heerlijk eten en onszelf vertroetelen.
Alles mag gezien, gehoord en gevoeld worden…
Voordat we huiswaarts gaan we via een ritueel dat wat ons niet meer dient loslaten en toevertrouwen aan Moeder Aarde.

Waarmee ga je naar huis?

E
Je hebt jeZELF (her)ontmoet.
E

Je hebt samen met andere vrouwen opnieuw kennisgemaakt met jezelf.

E
Jouw KUNSTWERK
E
Je hebt tips & tricks hoe dit gevoel in het dagelijks leven te behouden in te zetten ten dienste van jezelf.
E
Je hebt een fijn gevoel dat blijvend is en als het er even niet is, weet je hoe het weer terug te krijgen .
E
Jij kunt zijn met jezelf, het leven en elkaar. Met dat wat is!
E
Je beseft dat ACCEPTATIE de sleutel is: hoofd-hart-sacraal-yoniverbinding.

Verschillende inspirerende locaties & data

 poppy design / pakhuis 040 in eindhoven

18 november 2023

Crea Atelier komt naar Eindhoven, en wel naar de inspirerende locatie van Penelope van der Werf. Op deze locatie staat creativiteit door middel van schilderen centraal. 

06 52 04 79 13

Praktische info

 

Data & Locaties

18/11 – Eindhoven

 

€ 149 incl. btw

Ik heb de algemene voorwaarden en het privacybeleid gelezen